sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

#10

Moikka aattelin tulla tekemään jatko-osaa  edelliseen kanientilat postaukseen kun ei muutakaan tekemistä ole. Istuskelen kanien kanssa pihalla kun on niin mahtava ilma.
Noniin eli meillä on kaksi aitausta. Aloitetaan vaikka pienemmästä jossa kanit saa olla aina kun haluavat. Aitaus on rakennettu leikkimökin viereen johon kanit pääsee leikkimökin luukun kautta ja ihmiset pienen oven kautta. Aitauksessa on käytetty puuta, verkkoa ja semmosta "varpusverkkoa".
Seinät siinä on verkkoa jotka on tuettu laudoilla, katto varpusverkkoa ja pohjana kanssa jotain ohutta verkkoa.
Aitaus on vähän hassun muotoinen joten mittoja on vaikea sanoa, mutta se on noin. 3-5m x 4-6m.
Aitauksen sisustus on tosi tylsä siellä ei ole kuin mökki ja oksia. Pitäis todella kehitellä sinne jotain.Sitten toinen aitaus se on sen verran "vaarallisempi" että kanit ulkoilevat vain valvotusti. Ite en uskalla kaneja siihen yksin jättää koska se on niin matala ja siinä ei ole kattoa eikä alla verkkoa.
Se on tehty koirille ostetusta pentuaitauksesta,mutta koirat kun ei sitä tarvitse soveltuu se hyvin kaneille. Aitaus on tehty leikkimökin eteen johon kanit mielellään menevät rallittelemaan aina kun mahdollista. Aitaus on vähän pyöreän muotoinenen joten kokoa on vaikea kertoa, mutta aitaus palat on reilu metrin velysiä ja niitä aitauksessa on 13+ leikkimökin kuisti, että siitä vaan laskemaan aitauksen kokoa:D

Isosta aitauksesta ei ole muuta kuvaa mutta ekasta kuvasta ehkä hieman hahmottaa:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)