keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

#4

Moikka moii!! Viivi täällä taas päivittelee blogia. Meille kuuluu hyvää:) barbi täytti eilen 1wee:33 ei eile kuitenkaan "juhlistettu" mitenkään tai no kanit pääsi ulos juoksenteleen aitaukseen ja herkkuja saivat. Käytiin kaupassa ja yritin katsoo jotain synttärilahjaa, mutta ei löytyny kun herkkuja ja semmoen koulutus naksutin.

Kaupasta kuitenkin ostin siemeniä. Tarkotuksena olisi, että pupuille kasvaisi jotain vihreää syötäväksi. Eilen sitten siskon kanssa laitettiin simenet multaan ja nyt olisi kasvamassa ohraa, persiljaa ja salaattia. Myöhemmin sitte hermeet myös:)

Jos joku ihmettelee miks kirjotin tämmösen postauksen jossa kerron vaan eilisestä niin syy on se että alotin tätä eilen ja oli se tarkotus julkaista, mutta sit se unohtu.

Ja kanien tilojen esittely on tulossa aikasintaan huomenna, kuvat on jo kamerassa mutta en niitä oo jaksanu vielä tänne laittaa.

Kirjotan nyt puhelimella nii ette saa kun jotain vanhoja kuvia mitä täällä blogissa ei ole julkaistu koittakaa kestää:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)