maanantai 5. toukokuuta 2014

#14

Pitkästä aikaa tulin päivittelemään kuulumisia. Kuvia ei oo hirveemmin tullu otettua, mutta kyllä muutaman nyt kuitenkin laitan vaikka ei mitään huippu laatua ole. Vappu oli ja meni. Minä nyt vähä jälkeen päin toivottelen kaikille oikein hyvää vappua:D toivottavasti kaikilla oli mukava vappu. Itsellä vappuun mahtuu hyviä ja huonoja tapahtumia ja uutisia. Hyvät uutiset saatte kuulla vasta lopussa, mutta huonoista ei sen enempää.

Torstain vietin serkuilla. Syötiin hyvin ja vietettiin aikaa yhdessä<3 puhalleltiin myös saippuakuplia:

Säät ei ole oikeen suosinut ainakaan täällä päin. Ulkona on usein näyttänyt tältä:

Vielä kuvia kaneista ennen kun menemme niihin uutisiin:Noniin elikkä ne hyvät uutiset ovat se että meille on tulossa uusi perheenjäsen nimittäin diiva ja barbi tulevat saamaan uuden pikku neidin laumaansa. Tarkoituksena on neideistä tulla pikku lauma jos vain yhteiselo millään onnistuu. Ja toivotaan todella niin että onnistuu. Meille siis on muuttamassa luultavasti lauantaina pienen pieni isabella vk ranskis tyttö vähän yli luovutusiän:33
Nyt kovasti pitäis alkaa valmistella pikkusen tuloa, pitäisi aitaus väsätä johon pieni saa muuttaa yksin vähäksi aikaa myös jotain tarvikkeita pitäisi hommata. Nimiäkin on mietitty. Tarkotuksena olisi että neidin nimi alkaisi cllä, mutta muitakin on mietitty. Sitten olisi B,C ja D :D. Mietin myös Eddaa mutta se jää nyt nähtäväksi mikä neidistä tulee. Saa ehdottaaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)