tiistai 20. toukokuuta 2014

#22

Mattimyöhäinen täällä taas päivittelee. Ärsyttää itseäkin kun aina kun olisi jotain päiviteltävää niin en tule niitä tänne kirjottelemaan ja sitten  postaukset tulee parhaimmillaan viikon myöhässä. Nooh josko mää vielä ryhdistäytyisin.
 
#21 postaus siis kuvia joita on tulossa tulevaan banneriin jos joku ihmetteli mistä johtuu että siinä ei ollut kuin kuvia ja kanien nimet. Ja jotka postauksen katsoi voi huomata että meidän pikkunen on saanut nimen. Nimeksihän tuli Hilma, tutummin Hime tai Himpula:D
 
Tämän postauksen kuvat ovat otettu sunnuntaina ja viimeisimmät tänään. Itse en ollut koulussa tänään kun oli semmoinen suunnittelupäivä  niin vietin nyt aika paljon aikaa kanien kanssa. Mutta josko palaisimme sunnuntaihin. Minun silloin oli tarkoitus tulla hehkuttamaan miten ihana päivä se oli, mutta laiska kun olen niin teen sen tänään:D
Laitan nyt ensiksi sunnuntain kuvat kerron sitten lisää:)

 
Yks kuva lauantailtakin. Katsun kanssa oltiin koneella Hilmakin halus:D 


Eli sunnuntaina piti tulla hehkuttelemaan miten ihana kesä on ja miten rakkaita nuo hassut ovat. Myös piti tulla laittamaan kuvia miten vietin sitä, mutta sitten tapahtuikin päivityksin muutos kun tapahtui tämä: 
Joo Hilma on meidän Diivan ja Barbin kanssa. Tämän ei pitänyt tapahtua vielä, mutta hilma otti ohjat käsiin ja päätti vähän nopeuttaa asiaa. Olin menossa nopeasti syömään ja kanit jäi ulos. hilma toki omaan aitaansa. Veli tuli kuitenkin vähän ajan päästä ilmottamaat että hyvinhän hilma pärjää isompien kanssa:o minä ihmeissäni juoksin kattomaan ja siellä ne oli kaikki sulassa sovussa yhdessä.
 


Palataan tähän päivään. Kaikki ei enää kuitenkaan ole niin hyvin kun aikasemmin kerroin. Hilmaa ei voitu jättää vielä isojen kanssa koska Barbi nyt ei ollut ihan yhtä innoissaan eilen ja tänään. Tänään nimittäin karvoja lähti ja Barbi jahtasi Hilmaa joten ehkä etenemme tästä lähtien hieman hitaammin jos toivottu lopputulos on se että nämä kolme elää iloisesti yhdessä.
 
Anteeksi tämä hurjan pitkä postaus.
 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)