sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

#24

Säät ei ole oikein suosineet joten isot mussukat ovat pysytelleet aika paljon sisällä. Omatoimisesti aina välillä ovat käyneet ulkoaitauksessa loikkimassa. Hilma rakas on myös pidättäytynyt kokonaan ulkoilusta koska ilmat on ollut huonot ja yksi muu seikka myös vaikuttaa, siitä lisää kohta. Arki siis jatkunu normaalina kuten aina. Kanit ovat jääneet vähän vähemmälle kun on kokoaja ollu jotain, mutta asiat muuttuu kun kesäloma alkoi.

Nonii siitä Hilma toisesta syystä eli äiti käytti hilmaa keskiviikkona lekuria moikkaamassa. Tiistai iltana katoin kun hilma piti vasenta silmää kiinni kokoaja. Äitille siitä sit sanoin nii se sano et seuraillaan keskiviikkoon. Keskiviikkona kuitenkaan tilanne ei muuttunu mihinkään ja äiti soitti eläinlääkäriin, että mitä pitäis tehdä. Ne sitte pyysivät käyttämään näytillä. Hilmalla oli silmäluomentulehdus jaHilmalla oli menny hienosti siellä.monet hoitajat oli käyny ihailemassa pikkusta ja hilma oli vain nätisti nököttäny äitin sylissä, hieno neiti<3  silmä näyttää jo paremmalta. Se pysyy auki ja vähän punainen vielä. Hilmalle laitetaan 2 kertaa päivässä tippoja ja se on auttanut hienosti.
 Hirvee kun musta on tullut luontokuvaaja. Joka kerta kun kaneja käyn kuvailemassa ulkona tulee otettuu ainakin muutama kuva jostain kukasta yms. näin kävi jälleen:D

En tiiä missä mun uudet kani kuvat on joten niitä ei nyt tähän tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)