tiistai 3. kesäkuuta 2014

#25

Jee kesäloma<3 Ihana kun voi ite päättää mitä tekee eikä tarvii stressata koulua. Päivät on menny aika paljon vaan hölläillen. Hilma saa olla paljon vapaana ja sen kanssa tulee vietettyä paljon aikaa.

Hilma otti kunnolla rennosti.


Sunnuntaina oltiin isojen pupujen kanssa aitauksessa pari tuntii ja nautittiin kesästä. Ulkoilutin samalla kameraa. Laajensin myös vähän aitausta että kanit sais vähän pidempää nurmikkoa.
Jasusta (meidän koirasta) ja Hilmasta on tullu myös kavereita. Hilma ei pelkää enää Jasua tai no sillon kun Jasu innostuu tai haukkuu niin menee vähän kauemmaks. Otin myös ystävyksistä kuvan eilen.

Eilen illasta oli kiva ilma ja päätin viedä Hilman aitaukseen ja ottaa pari kuvaa. Jasu tuli myös mukaan ja isot ulkoili toisessa aitauksessa. Tuli taas todistettua ettei kaneista ikinä tule laumaa. Hilma meni lähellekkin niin isot alotti tappelun. Ei se mua haittaa vaikka hilma jää sisälle mutta tuo tappelu on ärsyttävää. Pitää alkaa pitää Hilmaa vapaana tai valjaissa niin ei tarvitse Diivan ja Barbin tapella.
Hilma sai tänää uuden pallon. Ajattelin, että tajuaakohan sen ideaa mutta nyt se on kokoajan pyörittelemässä sitä, ihana Hilma.
Laatu:3

 
 
Päivittelen taas kun on jotain päiviteltävää. Mukavaa lomaa kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)