tiistai 10. kesäkuuta 2014

#27

Viivi täällä taas päivittelee. Meillä kaikki ihan hyvin. Sää nyt on ollut vähän huono, mutta Diiva ja Barbi on nauttinut vähän viileämmistä ilmoista ja Hilmaa se ei haittaa kunhan saa vähän juoksennella vapaana sisällä.

Hilma on hassu kun se on nyt tottunut, että aina aamuisin kun äitillä ei ole esim. töitä niin se päästää Hilman vähäksi aikaa vapaaksi ja antaa palan näkkäriä. Jos se ei näkkäriä saa se seuraa perässä ja jos ite syö niin se tulee syliin tökkimään ja näkkäriä kerjäämään. Tänään sitten äitillä olikin heti aamusta töitä niin voi sitä reppanaa kun joutu odottelemaan siihen asti kun minä heräsin. Oli muuten semmoinen energiapakkaus aamulla että huh huh :D

Hilma on myös aikamoinen tuholainen ja sen ansiosta monella perheessä mennyt siihen hermot. Hilma on tuhonnut minun tossun pohjaa, varvassandaalin reunaa, siskon kuulokkeet, tuulettimen johdon ja siskon kahdet kengät. Sisko ei tykkää yhtään kun Hilma tuhoaa kaiken. Kyllä se oppii toivotaan ainakin.

Taisi olla eilen kun punnittiin kaikki kanit ja äiti leikkasi kynnet kaikilta. Laitan nyt paljonko kaikki painaa tässä iässä tähän.
Diiva 1v 2kk 5kg
Barbi 1v 2kk 4,9kg
Hilma 3kk 1vko n. 2kg

Diivan ja Barbin painot ovat ihan hyvät kesäpainot ulkokaneille. Barbin paino on vähän alempi kun se on rakenteeltaan pienempi ja oli juuri edellisenä yönä nyppinyt kaiken "ylimääräisen" karvan pois.
Diivaa luulin painavammaksi kuin oli sillä on pieni leukapussi ja muutenkin se näyttää Barbia isommalta.
Hilma taas on aika pieni vielä, mutta silti nyt pitäisi alkaa antamaan enemmän ruokaa koska vertailin petsiessä muitten saman ikäisten painoja ja ne painoivat n. 3kg. Joten pitäisi ostaa Hilmalle oma pussi pellettiä niin sais vähän lisää massaa.

Noh nyt tuli asiaa aika paljon. Vielä muutama kuva.


 
Kahdesta ekasta kuvasta sen verran, että jotka näkisivät millainen säätö yleensä meidän isojen kanien nostaminen on ei uskoisi että noissa kuvissa on Diiva. Se nimittäin oikeasti nauttii maata noin ja vielä kun sitä silittää niin menee silmätkin kiinni.

2 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu!:) http://pupunpaivat.blogspot.fi/2014/06/haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!:)