perjantai 25. heinäkuuta 2014

#36

Huomiohuomio!! postaus jossa hirveesti kuvia joissa kanit e esiinny jos ei kiinnosta niin lue vain tekstit!!

Viivi tuli taas päivittelemään kuulumisia. On jo muutamana päivänä ollut tarkotus päivittää mutta aina se vaan on jäänyt. Kesäloma alkaa olemaan lopuillaan ja kohta ois alotettava koulu:/ Joten olen senkin takia yrittänyt vältellä koneella olemista, että olisi aikaa tehä kaikkea ennen kouluja.

Barbille kuuluu hyvää. Myllättiin sen ulkoaitaus ja myrkytettiin kusiaiset. Nyt Barbi viettää mielellään aikaa ulkona varjossa vaikka sielläkin reppana meinaa läkähtyä. Meinasin vielä Barbille kylmäkallen kaveriksi sais vähän viilennystä. Äsken käytiin Barbin ja siskon pojan kanssa ulkoilemassa. Voi niitten kahden riemua Barbi innoissaa rallitteli ympäri pihaa ja siskon poika 2v juoksentelee perässä ja yrittää tarjota ruohoa ja silitellä:3

Hilmalle kuuluu myös hyvää. Pissit menee jo hienosti laatikkoon papanat eksyy edelleen. Joka päivä melkein joutuu laatikon siivoomaan koska neiti hienohelma ei käy likasella laatikolla. Hilmaakin pitäisi tänään käyttää ulkona jos vaan lämpötila ei hirveästi tuosta nouse. Koska jo aamulla meinasin läkähtyä Barbin kanssa kun mittari näytti 30 astetta.

Oltiin siskon ja serkun kanssa pari yötä mummolassa järvenrannalla ja kanit sai tyytyä äitin hoitoon. Oli mukava pikkuloma käytiin soutelemassa ja valvottiin myöhään. Käytiin molempina öinä soutelemassa ja ekana yönä sainkin ihan hienoja kuvia auringonlaskusta. Toisena yönä mentiinkin liian myöhään ja aurinko oli kerennyt laskea. Oli niin kaunista ja hiljaista. Otin niin paljon kuvia että ajattelin teillekkin niitä jakaa kollaaseina.
 Soutelun jälkeen mentiin grillikotaan syömään makkaraa ja vaahtokarkkeja:3

Ja vielä kuva sumusta meidän yöuinnilla.
 
Olen pahoillani jos jotain haittaa nämä kuvat jotka ei liity yhtään kaniblogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)