sunnuntai 3. elokuuta 2014

#38

nyt tulee tällasta pikapostausta. eilen tultiin kalajoelta oltiin siellä 2 yötä viivin ja näitten kanssa karavaanaamassa. oli kyllä tosi kiva reissu ja olisin viihtynyt pidempäänkin :) kanit jäi kotiin ja naapuri kävi antaan niille ruokaa. hempan kynnet yritettiin leikata torstaina ennen reissuun lähtöä mutta eihän siitä mitään tullu. se ei ikinä oo pelänny mitää noin hirveesti. lopputulos oli se et toisen takatassun kynnet jäi leikkaamatta ja pitää yrittää joku päivä uudestaa.


kun tossa aiemmassa postauksessa kirjotin siitä pikkuveljen lemmikkikuumeesta nii nyt sitten kalajoelta haettiin samalla reissulla tämmösiä tipuja :) ihan kivojahan nuo on mutta piipittää ihan hirveen kovaa,aluks ihmettelin et miten noi pienestä eläimestä voi lähtee noin kova ääni :) ja sukupuolesta ei tietookaan,sitten ei enää hirveen kivaa oo jos huonolla tuurilla kaikki on kukkoja.  toi harmaa ainakin vaikuttais olevan kana mutta ei voi vielä tietää,aika näyttää :) veli ainaki tykkää ja se on pääasia :)
vielä ensviikko ois lomaa ja sitten pitäis lähtee kouluun maanantaina..;( nautitaa tästä lomasta kanien (ja tipujen) kaa vielä kun voidaan :)
                          katsu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)