torstai 14. elokuuta 2014

#40

Moikka! Viivi täällä pitkästä aikaa päivittelee. Viimeks oon tainnu käydä tekee postausta ennen Kalajoen reissuu eli siitä on aikaa. Eli juu kalajoella käytiin oli mukava reissu ja kalajoki on ihana paikka<3 Minullakin alko maanantaina koulut ja nyt on sitte ollut hommaa saada unirytmit kohalleen:D Hilma yrittäny parhaansa mukaan auttaa minua nukkumaan rallailemalla sängyssä ja tunkemalla naaman etee kerjäämään rapsutuksia. Hilma on ihana mutta välillä tuntuu että ois kiva jos siinä olisi on ja off nappi:D

Barbille kuuluu hyvää nautiskelee kun ilmat on viilentyny ja ei oo kokoajan niin kuuma. Sisko on ottanut nyt Barbin hoitamisen omalle vastuulle kun onhan se hänen kani. Itellä on iha tarpeeks puuhaa Hilman hoidossa ja koulussa joten minulle se sopii tosi hyvin vaikka kyllä mää käyn sitä moikkailee päivisin.

Hilma ei vaksa oppia wc-laatikon tarkotusta. Olen nyt yrittänyt et siivoisin sen mahdollisimman usein kun aikasemmin sillä oli se että kun se tulee likaiseksi ei siellä voi enää käydä. Noh eipä riitä tämäkään enää neidille joten laitoin toisen laatikon sinne missä sen toinen vakiopaikka on. Sitten pikkuselle tuli ongelma että kumpaan hän nyt tekee ja päätti sitte alkaa tekemään astioiden väliin jäävälle alueelle. Voi sitä hassua joskus turhauttaa olla joka päivä siivoomassa neidin pissejä ja papanoita millon mistäkin. Nyt en tiiä että vieläkö kokeilen että laitan kolmannen tai siirrän nykyisiä.

Päivittelin nyt ipadillä joten postauksesta tulee kuvaton kun niitä tässä ei ole. Yritän kuitenkin pian tulla laittelemaan kuvia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)