perjantai 5. syyskuuta 2014

#42

Juu minun eli Viivin elo blogin puolella on ollut hiljaista, mutta nyt se ehkä voisi vähän muuttua. Luvassa hyviä ja huonoja uutisia.

No aloitetaan vaikka niistä huonoista. Elikkä vanhemmilla menee hermot Hilmaan kyllä siihen meidän pikkuseen ja suloiseen vauveliin. Hilma ei vain osaa olla hiljaa oikeaan aikaan ja se tuhoaa kaiken. Esimerkiksi yöllä Hilma rallailee ja kolistelee. Välillä se on myös sitä mieltä, että yö on ohi ja aika päästä pomppimaan vapaaksi. Tämä sitten ilmenee sillein että Hilma kaivaa ovea ja lattia siinä sitten on mukava yrittää nukkua. Ja no Hilma on tuhonnut esim: tuulettimen johon, kuulokkeet, muutamat parit kenkiä, tv:n johdot olohuoneesta ja minun suoneesta ja vielä järsinyt minun huoneen seinää. Ja kyllä Hilmaa vahditaan kun se on vapaana, mutta suurin osa tuhoista on tapahtunut kun Hilma oli jostain syystä päässyt karkaamaan mun huoneesta kun kukaan ei ollut kotona. No jotenkin näistä tuhoamisista on selvitty mutta vanhemmat ei kestä kun se metelöi yöllä. Ja myönnän itselläkin on välillä vähän hermot koetuksilla kun yöllä kani rallaa päällä ja kaivaa ovea.

No tästä johtuen oli pakko alkaa miettimään miten tulevaisuudessa. Eka olin jo aika varma että jos ei muuta keinoa ole Hilma lähtee etsimään uutta kotia, mutta ei onneksi<3. Päädyimme etsimään parakkia. Ensin vanhemmat oli vähän vastaan kun ne on niin kalliita ja siinä on iso homma alkaa laittamaan niitä yms. mutta lopulta suostuivat. Elikkä syitä on esim. Hilma ei saa enää asua sisällä, Barbilta kuoli kaveri se ei kestä talvea yksin ja vanhemmat on pitkään halunneet kanoja. Joo luitte oikein meillekkin on tulossa kanoja. Parakki jota ei siis vielä ole mutta tulossa kunhan sopiva löytyy jaetaan 3 osaan johon yhteen tulee kanat ja kaneille omat. Ja tämä tuntuu nyt ainakin ihan hyvältä ratkaisulta katsotaan mitä tästä tulee:)

Ja aluksi ainakin tila jaetaan 3 osaan. Joku saattaa muistaa kun Hilma sai vähän Barbilta kuonoon, mutta kuvioissa oli vielä Diiva ja muutenkin asiat oli toisin silloin. Kuitenkin ajattelin vielä yrittää kanien yhdistämistä sillä olisi se kiva kun molemmilla olisi kaveria ja tila olisi helpompi jakaa. Kuitenkin kaikki ajallaan ja jos ei onnistu niin ei sitten. Kanit saavat siis elellä vierekkäin ja katsotaan mitä tapahtuu.

Sunnuntaina ollaan menossa katsomaan yhtä parakkia ja no toivotaan että se olisi hyvä nii pääsis sitten rauhassa laittamaan ennen pakkasia.

Kanojakaan ei olla edes vielä katottu mutta tärkein olisi saada ensiksi se parakki ja sitten muuttaa kanit sinne.

Postaus on nyt taas kuvaton, mutta ajattelin jos tekisin jonkun videon ideoita sais laittaa. tai ihan mitä vain ideaa saa laittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)