lauantai 5. heinäkuuta 2014

#32

Moikka tulin tekemään tämmöisen pikapostauksen. Aamulla heräsin aikaisiin ja ajattelin et jatkan nukkumista ja vietän rennon aamun, mutta siskonpoika piti sellaista metelin joten oli pakko herätä :D Käytin sitten tilaisuuden hyväksi kun Hilma oli niin ADHD päällä joten vein sen ulos valjaissa. Valjaissa siksi että se on karannut pari kertaa vapaana ja on helpompi ulkoilla kun voi luottaa siihen että sen kanin saa myös kiinni. Ei Hilma muuten karkaile, mutta se on niin innokas tutkimusmatkailija että sitten se saattaa lähtee vähän liian pitkälle matkalle. Olen ajatellu kokeilla myös esteitä tuon kanssa joten valjaat voisi helpottaa myös sitä.  No kuitenkin laitan nyt muutaman kuvan Hilman ulkoilusta meni hyvin ja Jasu koira oli meidän seurana.

Korva pystyssä

Jasu halusi Hilman porkkanan lopulta se veikin sen:D


 
 
Hilman ulkoilun jälkeen aattelin että otan Diivan ja Barbin valjaisiin. En kuitenkaan ottanut koska ennen se on ollut semmoista hippaleikkiä kun Barbi ei tykkää nostelusta. Joten päädyin päästämään ne aitaukseen.
 Huomenna kuitenkin otan kanit valjaisiin, koska olin ihan hämmästynyt kun nostin kanit syliin. Barbin kanssa meni normaalia paremmin se antoi nostaa , antoi kääntää selälleen ja ainoo minkä se teki oli että kun aloin laskea sen maahan se rimpuili, mutta olin silti niin ylpeä siitä. Toivotaan, että ei johtunut vaan siitä että oli hyväpäivä.
Diiva taas tiesin että sen saa hyvin syliin kun ottaa vaan, mutta en tiennyt että se osaa olla sylissä niin rennosti se nimittäin vaan makasi siinä lopulta laskin sen jo maahan kun luulin että sillä oli joku kun se oli niin löllö mutta ei se vaan nautti niin paljon.
Ja aikasempi teksti kuulosti varmaan siltä ettei isoja sylitellä koskaan mutta kyllä joka päivä pyrin pitämään sylissä mutta tuossa oli kyse siis selällään olosta jota en usein tee isoille koska se on ollut pelkkää säätämistä kun ne ei tykänny siitä ennen. Voi toki johtua siitä että olen kehittynyt Hilman kanssa tai sitten kanit on vaan tajunnut ettei rimpuilu kannata.
Diivasta ja Barbista ei nyt valitettavasti ole kuvia.
 
siinä vielä huono ennen ja jälkeen kuva Jasusta.
 
Pitäisi varmaa postailla useammi ei tulisi näin pitkiä postauksia:D
 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mun kani Peppikin on alkanut olemaan kiltimpi sylissä :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) laatu ei ole mikään parhain. Ja kiva kuulla:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!:)