perjantai 4. heinäkuuta 2014

#31

taas on taukoa viime päivityksestä ja kohta reissailemaan lähössä niin nyt pitää taas päivittää vähän kuulumisia :) nyt sain vihdoinkin puput punnittua eikä ainakaan hempan kohalla kovin hyvältä näyttäny! (jouduin punnitseen ne keittiövaa´alla kun meillä ei oo digitaalista henkilövaakaa) se on hieman ylipainonen mutta namu pysy suunnilleen ihannepainonsa rajoissa.. hemppa on muutenki niin laiska että kyllä mää tiesin ettei se pysy ihannepainon rajoissa, ja kyllä sille ruokakin kelpaa... pitää vähä vähentää ruuan määrää ja saavat pärjäillä kuivaheinällä vähän aikaa. olise kyllä semmonen operaatio ettei niitä ihan heti tuu varmaa taas punnittua ;) namu pysy kiltisti kopassa mutta yllätys yllätys hemppa ei suostunukkaan yhteistyöhön ja siinä kesti vähän aikaa et sain sen punnittuu suurin piirtein, ei se nyt varmaa kovin tarkka luku oo mutta läheltä liippaa :)

ne sai sitten hyppiä noin puol tuntii ulkorakennuksessa ja jopa namu ,kuka normaalisti pysyy nurkassa, hyppi siellä pitkin huonetta hempan kanssa :) ja joo niinku tossa alussa jo laitoinki et reissuun pitäis lähtee nii lappi kutsuu noin puolentoista viikon päästä :) puput pääsee hoitoon siks ajaks serkun luokse äänekoskelle, se on niille suht tuttu paikka, ne on ennenki ollu siellä hoidossa :) toivottavasti tulis hyviä kelejä eikä tarvis viettää kylmää ja sateista lappilomaa :)
                                               <3: katsu ja puput
                        


2 kommenttia:

  1. Minäkin punnitsen kanit aina keittiövaa'alla, vaikka meillä onkin digitaalinen henkilövaaka. Nuo henkilövaa'at eivät vain ole kovin tarkkoja, jos kyseessä on kevyt kani :P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin :) se oli vaan vähän hankalaa kun ne ei meinannu pysyä siinä mutta kyllä se jotenkin onnistui :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!:)