perjantai 29. elokuuta 2014

#41

tänää ja eilen oon viettäny vapaapäivää eikä oo tarvinu mennä kouluun.eilen siivosin kanilassa ja keräsin niille oksia metästä ja taas ne on syöny ne melkeen kokonaan :) just äsken vein ne takasin mökkiinsä kun oltiin ulkorakennuksessa viettämässä aikaa ja samalla sain namun kynnet leikattua. hemppa juoksi heti karkuun ku näki kynsisakset ;) en mää siltä saa ees leikattua kynsiä yksin kun sekin on vaikeeta et joku leikkaa ja joku pitää hemppaa paikallaan ;)          
Namu kynsienleikkuussa                                                                    tiput on kasvanu ihan hirveesti....
Ihan pakko oli laittaa tipuistakin yks kuva,ne ei oo enää mitään tipuja.värikin on vaihtunu varsinkin keltanen tipu ei oo enää keltanen vaan tuo vasemmassa yläkulmassa oleva kana (tai kukko,ei vieläkään tiiä kumpaa sukupuolta ne on) ;D kanat ja kanit menee todennäkösesti samaan talvipaikkaan,luultavasti kellariin.tehdään niille sinne omat kolot molemmille, ei niitä samaan aitaukseen vois laittaa..  minä en tähän ajatukseen oikein ihastunut mutta kai ne pärjää siellä. ainakaan siellä ei oo pakkasta :) mutta onneks ne voi vielä toistaiseks asua omassa mökissään kun ei vielä oo yöpakkasia :)
                                          katsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!:)