lauantai 27. joulukuuta 2014

#50

Moikka kaikki! Hyvää joulua näin vähän myöhässä :D En kerennyt aikaisemmin tulla teille toivottelemaan kun on ollut kiireitä. Joulu meni oikein hyvin. Olimme mummolassa syömässä niin kuin joka joulu. Kanienjoulu ei eronnut muista päivistä hirveästi, koska itsellä oli niin kiire ettei kerennyt oikein niihin panostaa. Kuitenkin pupuset saivat lahjaksi juomapullot ja herkkuja. Ja vein pupuille jouluvalot koristamaan parakkia.
Bunny stole my carrot!-blogissa oli arvonta ja yllätykseksi me voitettiin se. Ja siellähän oli kiva palkinto eli sieltä tulossa vielä pupuille vähän lisälahjaa.

Käytiin Hilman ja Barbin kanssa ulkona ennen joulua ja otin muutaman kuvan. Petsieen ne kerkesin jo laittamaan, mutta blogiin ne pääsevät vasta nyt.
 
                                  
 
 
 
 
 

Eilen myös punnittiin puput. Hilma painoi n. 4,5kg. Ja Barbi n.5,6kg. Hienosti ovat pikkuset kasvaneet ja lisääkin painoa voisi tulla.
 
Löysin muutama päivä sitten vanhan kamerani. Ajattelin, että voisi kuvata tänne videon. Ja no eilen sitten aloitinkin kanien my dayn, mutta vasta kanien luona tajusin että otin mukaan väärän muistikortin. Ja parin videopätkän jälkeen kamera ilmoitti, että muisti täynnä. Ja no siinä sitten mietin, että lähden hakemaan toisen kortin ja jatkan kuvaamista yms. kuitenkin päädyin että videosta tulee kaksi päiväinen. Eli se jatkuu joskus. Kun meillä on aika perusjutut mitä tehdään joka päivä niin se ei nyt hirveästi haittaa milloin kuvaan. Joten video tulee sitten joskus:D
 
 
Hyvää uutta vuotta 2015 jos en ennen sitä tänne tule päivittelemään!!!:)
 
 
-Viivi-
 4 kommenttia:

 1. Todella kivan oloinen blogi ja yli söpöjä kaneja!<3 Tekstin lukemista helpottaisi paljon jos tekstin pohja olisi valkoinen ja teksti mustaa & georgie fontia!;)

  Terveisin minä ja kanini: https://eetu-kani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta:) Pyrimme tekemään asialle jotain seuraavan kerran kun ulkoasu muuttuu.
   Käyn kurkkaamassa blogiasi ja saatan liittyä lukijaksi.
   -Viivi ja puput

   Poista
 2. Ihania kuvia :3 Liityin :)

  pitkakorvatsydamessa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Käyn kurkkaamassa blogiasi ja saatan liittyä myös lukijaksi!

   -Viivi

   Poista

Kiitos kommentistasi!:)