maanantai 7. heinäkuuta 2014

#33

En tiedä miten aloittaa.. ehkä kerron sen minkä takia tulin postaamaan nimittäin Diiva on kuollut:.(
Kyllä se on totta. Eilen Diiva veti viimeiset hengenvetonsa. Ikävä on suuri ja tuntuu hirveältä kirjoittaa jo nytten blogiin Diivan kuolemasta, koska eihän Diivalla ollut ikää kuin 1v 2kk.
Ajattelin, että vielä on aikaa ihailla tuota kaunista kania monta vuotta, mutta ei. Diivan kuolemasta ei ole tarkkaa tietoa mistä se johtui, mutta petsiessä kyselin niin luultavasti lämpöhalvaus. Tänään piti eläinlääkäriin lähteä, mutta se oli jo liian myöhäistä.
 
Tässä vielä viesti jonka petsieen laitoin:
Diiva oli eilen tosi erilainen sen sai syliin helposti ja anto käsitellä hyvin sit lopulta se oli nii veltto että päästin sen alas kun luulin että sillä on joku. No tämä oli vasta alkua. Tänään menin päästää kanit ulos ja ihmettelin kun ei diivaa kuulu kun yleensä ryntää heti ulos. Se sit oleskeli ulkoaitauksen nurkassa ja avasin portin että tule sitten täältä. Se tuli jotenkin tosi hitaasti sit se hyppäsi mökin katolle ja olin ihan ihmeissään kun se ei päässyt siihen eka yrityksellä vaan sen etutassut oli edessä ja se tippui maahan :o ja mökki ei tosiaan ole korkea. No siitä se sitten matkasi ulos aitauksesta eikä porttia pidemmälle ehtinyt kun ihmettelin et miks se ei varaa toiselle tassulle sitä siinä tunnustelin se oli iha veltto. Kiirehin sit hakemaan äitiä sisältä ja se otti sen syliin ja katto nii molemmat tassut eestä oli ihmee veltot. Äiti myös tunnusteli selkää ja se huomas siellä jotai pahkuroita ja luut tuntu aika selvästi. 
 
Loppuillan Diiva vaan makasi velttona ja haukkoi henkeä lopulta kuoli:.(
 
 
Lepää rauhassa Diiva jäämme kaipaamaan sinua!
 

 
Kohta blogin nimi pitää taas vaihtaa neljän kanin elämäksi:(
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ikävä on kova kuitenkin ensimmäinen ikioma kani:/

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos:.( kyllä tää tästä olen onnellinen ettei diivan tarvinnut kärsiä kauempaa harmittaa vaan kunnniin nuorena lähti:(

   Poista

Kiitos kommentistasi!:)